Het geheim van anti-aging & huidverbetering: Vitamine A oftewel Retinol

Veel producten en merken beloven het; Medik8 maakt het waar! Als expert in de ontwikkeling van Vitamine A hebben zij het krachtigste ingrediënt tegen huidveroudering geformuleerd. Wetenschappelijk bewezen en met zichtbaar resultaat!

Binnen de crèmes en serums met Vitamine A zijn er drie productlijnen: Klassieke Retinol TR, Crystal Retinal en de zeer exclusieve lijn r-Retinoate.

Retinol

Retinol is het bewezen ingrediënt dat jouw huid aan het werk zet om zichzelf te verbeteren. Doordat de huid zichzelf sneller vernieuwt, krijg je een gladdere huid, fijnere porien en zachtere textuur.

De klassieke retinol in olie serum wordt in twee stappen in de huid omgezet in Vitamine A. Dit gebeurt in de nacht als je slaapt en in de ochtend zie je het resultaat. Naast de klassieke retinol is er ook Crystal retinal (ook geschikt voor acne) en de r-Retinoate, het paradepaardje van Medik8 en als enige voor overdag en ‘s nachts.

Crystal Retinal

Met het Crystal Retinal crème-serum zie je 11x sneller resultaat dan bij de klassieke retinol!Dankzij een snellere omzetting in de huid in slechts 1 stap krijg je een gladdere huidtextuur en verzachting van lijntjes en rimpeltjes. Hyaluronzuur en Vitamine E zorgen voor een betere hydratatie. En retinal pakt bacteriën aan en vermindert puistjes en ontstekingen, goed voor de huid met acnè. Crystal Retinal voor een gezonde en stralende huid!

r-Retinoate

De nieuwste ontwikkeling en het paradepaardje van Medik8 is de Retinoate. Dit unieke product is de eerste Vitamine A die zowel overdag als ‘s nachts gebruikt kan worden. Ook heeft het een veel sterkere werking dan de al bekende retinol en retinal. Daarnaast geeft het minder irritatie dan de klassieke retinol en is daarmee zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Met de luxe crèmes en serums van r-Retinoate lijn geef jij jouw huid de beste en meest exclusieve behandeling op het gebied van anti-aging en huidverbetering!

Experts over de ontwikkelingen van Medik8 r-Retinoate

"We horen de woorden ‘revolutie’ en ‘doorbraak’ vaak – deze keer zijn deze woorden echt van toepassing. Ik ben zo onder de indruk van de resultaten"

DR PATRICK BOWLERMedical Director Of Courthouse Clinics En Founder Member/Fellow Van Het British College Of Aesthetic Medicine (BCAM)

"Retinoïden worden beschouwd als de gouden standaard (van anti-ageing)... Ik ben enthousiast door het onderzoek dat Medik8 heeft gedaan op retinyl-retinoaat."

DR. ULIANA GOUTCosmetic Physician & Lecturer