Profhilo

Herstelt en verbetert de huid van binnenuit. Met natuurlijk hyaluronzuur voor een stevigere en gladdere huid.

Profhilo herstelt de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt zichtbaar gladder en krijgt een mooie, gezonde glow. Profhilo is bijzonder geschikt voor iedereen die nog niet toe is aan een behandeling met botox of fillers, maar wel de huid van binnenuit wil verbeteren en verstevigen.

Profhilo werkt het beste bij

  • Fijne lijntjes op het gezicht, bijvoorbeeld op de wangen en rond de kin
  • Huid die behoefte heeft aan versteviging
  • Verslapping van de kaaklijn
  • Lijntjes op het decolleté
  • Slappere huid in de nek
  • Verbeteren van de huid op de handen

Hoe werkt Profhilo?

Profhilo bevat verschillende typen natuurlijk hyaluronzuur, zoals dat ook in de huid voorkomt. De unieke combinatie van deze drie types stimuleert de huid om nieuw collageen en elastine aan te maken. De huid wordt zichtbaar gladder en steviger. Profhilo is geen filler. Het grote verschil met een filler is dat Profhilo geen volume geeft, maar juist de huid zelf herstelt en verbetert. Het huidoppervlak wordt gladder en steviger, zonder dat er meer volume of een andere gezichtsvorm ontstaat.

Altijd een natuurlijk resultaat

Omdat de huid tijd nodig heeft om zichzelf te verbeteren, ontstaat het resultaat van Profihlo geleidelijk. Zo blijft het altijd natuurlijk!

Profhilo specialist – Dokter Yulia

Dokter Yulia bij IO-SKINVoor de behandeling met Profhilo kom je bij dokter Yulia. Zij is, naast injectalbes, gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen met Profhilo en Skinbooster. Met een heel dun naaldje zet ze een aantal kleine prikjes in de huid. Hier voel je hier bijna niets van. Na de behandeling zie je nagenoeg niets aan de huid. Ook mag je alles doen zoals je dat gewend bent. Het hyaluronzuur verspreidt zich vrijwel direct en gaat dan geleidelijk zijn werk doen.

Hoe vaak een behandeling met Profhilo?

De eerste behandeling bestaat uit twee sessies met een tussenperiode van 4 weken. In de weken dat je onder behandeling bent, zal je steeds meer resultaat gaan zien. Acht weken na de eerste behandeling zie je het eindresultaat. Het resultaat houdt gemiddeld zo’n 6 tot 8 maanden aan. Daarna kun je het resultaat onderhouden met de Profhilo onderhoud behandeling.

Prijzen van Profhilo behandeling

De eerste keer Profhilo – 2 sessies / € 550,-
Profhilo herhaal behandeling – 1 sessie / € 300,-

De prijzen gelden voor: gezicht, hals, handen en decolleté.