Microdermabrasie IO-SKIN | € 89,-

Deze top behandeling zorgt voor fijnere poriën en een gladdere huid. Als eenmalige booster of in kuur, met direct zichtbaar resultaat!

Microdermabrasie is een fantastische techniek. De huid wordt met een kopje met diamantjes gepolijst. De huidstructuur wordt al in 1 behandeling zichtbaar mooier en gladder. De behandeling is niet pijnlijk en je ziet meteen resultaat. Een populaire behandeling waar je echt blij van wordt!

Naast onze Microdermabrasie IO-SKIN kun je met een van onze microdermabrasie specials jouw huid een extra boost geven op het gebied waar het nodig is.

Hyaluronzuur Special: het hyaluronzuur vliesmasker in deze special hydrateert jouw huid intens. Helpt fijne lijntjes en rimpeltjes voorkomen én verminderen. Zorgt voor een stevige en gladde huid met een mooie glow. € 99,-

LED Therapy Special: we gebruiken een cocktail van peptides serum in combinatie met LED licht. Deze combinatie geeft jouw cellen een energieboost om zichzelf te vernieuwen en nieuw collageen aan te maken. Deze special zet daarmee in op lifting en versteviging. € 99,-

Onderdelen van de Microdermabrasie IO-SKIN

  • Persoonlijke huidscan
  • Zachte & intensieve reiniging
  • Superfacial peel als voorbereiding op de microdermabrasie
  • Microdermabrasie
  • Kalmerend en verzorgend creme-masker
  • Medik8 dagcrème afgestemd op de huid
  • Medik8 Mutiny lipverzorging

Let op: onzuiverheden/mee-eters verwijderen is niet mogelijk in combinatie met deze microdermabrasie. Dit zit daarom niet in de behandeling en is ook niet bij te boeken als losse module.

Deze behandeling kan bij vrijwel iedereen met een mooi resultaat worden uitgevoerd. Microdermabrasie vermindert o.a. fijne rimpels, grove poriën, acne littekens, oppervlakkige pigmentvlekken en verbetert de huidstructuur.

Heb je last van acne, rosacea, veel roodheid/couperose of een dunne huid dan kun je beter kiezen voor een bijvoorbeeld een peeling of andere facial.

Microdermabrasie kun je eenmalig doen als booster behandeling. In een kuur krijg je een steeds mooier, gladder en frisser resultaat. Een kuur bestaat uit 6 tot 10 behandelingen waarvoor je 1-2 keer per week langskomt. De precieze duur en intensiteit hangt af van jouw huid en leeftijd. De huid die wat ouder is (vanaf 40 jaar) heeft een wat langzamere celdeling waardoor er meer behandelingen nodig zijn voor hetzelfde resultaat als wanneer je jonger bent en de celdeling sneller gaat. Tijdens de intake kunnen we je hierover uitleg en advies geven.

Na de behandeling kan er wat roodheid zijn, deze trekt snel weg. Schilferen zoals bij zuur peelings zien we bij microdermabrasie niet vaak. Dat is ook een van de voordelen van deze behandeling.

Na de behandeling mag je ook de eerste 2-4 weken niet in de felle zon of onder de zonnebank. Doe je dat wel dan loop je onder andere risico op verbranding en pigmentvlekjes/verstoringen. Met de juiste huidverzorging thuis kun je het resultaat behouden en nog verder verbeteren. Tips en uitleg daarover krijg je aan het begin van de behandeling.