Medik8 Smooth body

Lichaamsbehandeling voor een gladde huid en bij keratosis pilaris

Wil jij een mooie en gladde huid die zijdezacht aanvoelt? Dan is de Medik8 Smooth body treatment perfect voor jou! Ter voorbereiding op het mooie weer of regelmatig voor een altijd gladde huid.

Keratosis Pilaris verbeteren met Medik8
Sommige mensen hebben last van een ruwe huid en kleine, rode bultjes. Met name op de armen en benen komt dit vaak voor. Het ziet eruit als kippenvel.

Deze bultjes krijg je niet weg met een gewone scrub. We noemen deze huidaandoening keratosis pilaris. Het wordt veroorzaakt door een verstoorde uitrijping van hoorncellen van de haarzakjes en is vaak genetisch bepaald. De Medik8 Smooth Body behandeling zorgt ervoor dat de huid weer gladder wordt en zachter aan voelt.

Medik8 Smooth Body behandeling

De behandeling bestaat uit 3 stappen:

Stap 1: Smooth Body Scrub
We beginnen met de scrub. Dit is een rijke, met moringa boter doordrenkte formule die zorgt voor een dubbele exfoliatie. Bamboodeeltjes en natuurlijk puimsteen werken als fysieke exfolianten, waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Melkzuur met hoge sterkte werkt om de huid te exfoliëren en de celvernieuwing te stimuleren. Door beide methoden te gebruiken, worden de huidtextuur, de helderheid en uitstraling van de huid verbeterd.

Stap 2. Smooth Body Mitt
Met de dubbelzijdige Smooth Body Mitt verwijderen we de droge schilferige huid en dit zuivert zacht de haarzakjes, voor een gladdere huid en minder ruwheid in de toekomst.

Stap 3: Smooth body lotion
We masseren de huid met de Smooth body lotion. Deze lotion bevat een krachtig trio van chemische exfoliatoren; ureum, melkzuur en salicylzuur met hoge sterkte om verstoppingen van de poriën los te maken. Dit heeft ook een sterk verbeterend effect op de keratosis pilaris. Daarnaast wordt de huid gevoed en gehydrateerd met oa. hyaluronzuur en shea-boter. Tot slot helpt squalane de natuurlijke huidbarrière te versterken en houdt vocht vast in de huid voor langdurige gladheid.

Tarieven en mogelijkheden

  • Medik8 Smooth arm ritual (20 min) / € 29,95
    Dit arm ritual kan ook toegevoegd worden aan een facial
  • Medik8 Smooth legs ritual (30 min) / € 49,95
  • Combinatie van beiden (50 min) / € 65,95